Domains

If you have general questions, here is the place to post them!
Otherwise, if you need help on a specific Tool:
Click HERE for Technical Support for TOS+
Click HERE for help on TOS CORE
Click HERE for help on the Loot Divider
Click HERE for help on TOS Caravan
Post Reply
meek75
Squire
Squire
Posts: 7
Joined: Fri May 27, 2005 1:33 pm

Domains

Post by meek75 » Fri Oct 14, 2005 3:39 pm

I am just stupid I guess, but I can't find the place to input cleric domains. I know that the sheet supports domains and even found the place to add custom domains, but for the life of me I can't finf the spot to put the in on the main pages. Please help.
Justin Meek

User avatar
admin
-={ CREATOR }=-
-={ CREATOR }=-
Posts: 13474
Joined: Wed May 25, 2005 5:51 pm
Location: Canada
Contact:

Re: Domians

Post by admin » Fri Oct 14, 2005 3:42 pm

meek75 wrote:I am just stupid I guess, but I can't find the place to input cleric domains. I know that the sheet supports domains and even found the place to add custom domains, but for the life of me I can't finf the spot to put the in on the main pages. Please help.
Customize worksheet: It has both a place to define NEW domains, AND to define the Clerical Domains your Cleric has :)

Richard

User avatar
Ser'bon2.0
Knight
Knight
Posts: 65
Joined: Sat Jun 18, 2005 12:17 pm
Location: Toronto, Ontario, Canada

Post by Ser'bon2.0 » Fri Oct 14, 2005 4:47 pm

Just curious...

Why were the Cleric domains removed from the front page?
... I swear it FELL out of your pouch!

User avatar
admin
-={ CREATOR }=-
-={ CREATOR }=-
Posts: 13474
Joined: Wed May 25, 2005 5:51 pm
Location: Canada
Contact:

Post by admin » Fri Oct 14, 2005 4:51 pm

Ser'bon2.0 wrote:Just curious...

Why were the Cleric domains removed from the front page?
easy: it was used for only 1 Class!
R

User avatar
Ser'bon2.0
Knight
Knight
Posts: 65
Joined: Sat Jun 18, 2005 12:17 pm
Location: Toronto, Ontario, Canada

Post by Ser'bon2.0 » Fri Oct 14, 2005 4:57 pm

Good Answer.
... I swear it FELL out of your pouch!

meek75
Squire
Squire
Posts: 7
Joined: Fri May 27, 2005 1:33 pm

Post by meek75 » Fri Oct 14, 2005 5:32 pm

Ahhh! I found it!! Thanks.
Justin Meek

PeterMork
Squire
Squire
Posts: 2
Joined: Fri Feb 16, 2007 4:48 pm
Location: Rockville, MD
Contact:

Domain spells

Post by PeterMork » Fri Feb 16, 2007 6:15 pm

I've entered my cleric's domains (Good and Earth) and created spell lists for the cleric. However, I don't see the cleric's domain spells (e.g., Soften Earth and Stone) on the spell list. Neither do I see domain spells as an option in the Spell Planner. What do I need to do to see domain spells?

User avatar
patransom
EPIC Contributor
EPIC Contributor
Posts: 5874
Joined: Wed Aug 03, 2005 8:40 pm
Location: Arlington, Virginia

Post by patransom » Fri Feb 16, 2007 10:20 pm

Image

gnumoose
Squire
Squire
Posts: 6
Joined: Thu Oct 20, 2005 4:09 pm
Location: MD, USA

Re: Domains

Post by gnumoose » Tue Jul 05, 2016 3:38 pm

Where on the Customize tab do you create new Cleric Domains? I have scanned the whole t hing but can't find it.

User avatar
admin
-={ CREATOR }=-
-={ CREATOR }=-
Posts: 13474
Joined: Wed May 25, 2005 5:51 pm
Location: Canada
Contact:

Re: Domains

Post by admin » Tue Jul 05, 2016 4:20 pm

gnumoose wrote:Where on the Customize tab do you create new Cleric Domains? I have scanned the whole t hing but can't find it.
Domains have their own Data Worksheet... :)
(Control Worksheet->Domain button)

admin

Post Reply

Return to “The Tavern [Open to All]”